Prilagodi stran slabovidnim uporabnikom Prilagodi stran dislektikom Ravnilo

Navigacija

Prva računalniška pomoč

Vsem, ki se prvič srečujete z računalnikom, ki bi se radi naučili uporabe svetovnega spleta, elektronske pošte, se mogoče želeli pridružiti že več kot milijardi uporabnikov Facebook-a, v Knjižnici Domžale nudimo Prvo računalniško pomoč.

Vsak drugi petek v mesecu med 12. in 14. uro vam nudimo brezplačno pomoč pri osnovah uporabe računalnika, uporabe interneta ter elektronske pošte. Osvojite pa lahko tudi osnove drugih uporabnih vsebin informacijske tehnologije, ki uporabnikom omogočajo bolj samostojno uporabo knjižnice, kot je npr. iskanje po katalogu COBISS in uporaba storitve Moja knjižnica.

Če bi vam tovrstna pomoč prišla prav, vas prosimo, da nas pokličete na telefonsko številko 01/724-12-04 in se prijavite - prijave sprejemata Gorazd Jesihar in Janez Dolinšek.

Aktualno

Prva računalniška pomoč [*Knjižnica Domžale*]

Prva računalniška pomoč [*Knjižnica Domžale*]

brezplačno izobraževanje

Vsem, ki želite izpopolniti znanje uporabe računalnika, v Knjižnici Domžale nudimo Prvo računalniško pomoč. Vsak drugi petek v mesecu med 12. in 14. uro vam nudimo brezplačno pomoč pri uporabi računalnika, osvojite pa lahko tudi osnove drugih vsebin informacijske tehnologije, ki uporabnikom omogočajo samostojno uporabo knjižnice (katalog COBISS in Moja knjižnica). Predhodna prijava!