Spletne razstave - Domoznanstvo

Brati gore
Razstave Spletne razstave - Domoznanstvo

Brati gore

razstava nagrajencev fotografskega natečaja

Ob mednarodnem dnevu gora 11. decembra smo v Knjižnici Domžale pripravili fotografski natečaj z naslovom Brati gore. Vsako leto se Stalni sekretariat Alpske konvencije pokloni kulturni dediščini Alp z vsealpskim Festivalom Brati gore, ki ga sestavlja mozaik dogodkov v organizaciji naših partnerjev iz celotnih Alp in tudi izven njih. 

Prejeli smo prispevke devetnajstih ljubiteljev fotografije. Vsaka fotografija se nas je dotaknila in nas popeljala tja, kjer je pozdrav bolj iskren in korak bolj gotov. Najlepše se vam zahvaljujemo za poslane prispevke. Ni nas navdušila le številčna udeležba, ampak tudi in predvsem vaša kreativnost ter ljubezen do gora. Vabimo vas, da se nam pridružite tudi v prihodnje.

Vljudno vas vabimo, da si ogledate razstavo, ki smo jo za vas pripravili v prostorih Knjižnice Domžale. Poleg tega pa smo razstavo pripravili tudi v spletni obliki.

Tri najboljše fotografije so:

 

1. mesto

Pot v neznano /Foto: Tjaša Štanta/ 2. mesto

/Foto: Jurij Struna/ 


3. mesto

Opazujeva rojstvo dneva /Foto: Borut Peršolja/ 

 Vsem sodelujočim se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje, vse pa vabimo, da se nam pridružite pri naši natečajih in skupaj z nami iščete tiste najlepše trenutke, ki jih je vredno za vedno zajeti in zamrzniti v času. 

Vabimo vas, da si razstavo ogledate v prostorih Knjižnice Domžale med 22. februarjem 5. marcem. Prav tako pa vas vabimo, da si razstavo ogledate tudi v virtualni obliki. 

 


VIRTUALNA RAZSTAVA: Brati gore

 
Arhiv razstav
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Velika črna kazalka
Velika bela kazalka
Razmik med črkami
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
Ponastavi