Prilagodi stran slabovidnim uporabnikom Prilagodi stran dislektikom Ravnilo

Navigacija

Koledar dogodkov in prireditev

dr. Janko Kos: Kemija gora [*Knjižnica Domžale*]

dr. Janko Kos: Kemija gora [*Knjižnica Domžale*]

gorniški večer

Gore so kamnite, gore so oblika, gore so zračne, gore so pokrite, gore so dom in gore so parki. Gorniški večeri skušajo svojo podobo in značaj ujeti v barvit, a spoštljiv pogovor.  Sogovornika odkrivata svet gora, raziskovalna, znanstvena in strokovna spoznanja o njih in dosežke, ki v gorah premikajo meje mogočega.Gost tokratnega večera bo dr. Janko Kos, biokemik in redni profesor na Fakulteti za  farmacijo. Pogovor bo vodil Borut Peršolja.
Igralne urice [*Knjižnica Domžale*]

Igralne urice [*Knjižnica Domžale*]

3.oktober 2017

Na igralnih uricah želimo otrokom in staršem/dedkom in babicam predstaviti zanimive in predvsem kakovostne didaktične igrače ter posebne igralne knjige, ki so otrokom še posebej zanimive. Starše/dedke in babice vabimo, da v naši družbi  preživijo  prijetno  igralno urico s svojimi otroki/vnuki. Obvezna je predhodna prijava /14 dni pred dogodkom/.


Živalske pravljice: Spoznajmo kužke [*Knjižnica Domžale*]

Živalske pravljice: Spoznajmo kužke [*Knjižnica Domžale*]

poučna pravljična ustvarjalnica

Vse ustvarjalne in radožive otroke, starejše od štirih let, vabimo na poučno pravljično ustvarjalnico z naslovom ŽIVALSKE PRAVLJICE.  Na prvi ustvarjalnici bomo spoznavali kužke. Obvezna je predhodna prijava na oddelku za otroke in mladino /14 dni pred dogodkom/.