Zadnje novice

Prehrana in trajnost v središču pozornosti
Izpostavljeno na prvi strani

Prehrana in trajnost v središču pozornosti

Kako jemo danes, oblikuje naš jutri

V Knjižnici Domžale v novembru odpiramo prostor pogovorom o hrani – lokalni, inovativni in trajnostni.

Skozi predavanja in pogovore bomo raziskovali, kako lahko s prehranskimi izbirami prispevamo k bolj zdravemu življenju, povezanosti skupnosti in varovanju okolja.

 


  • Knjižnica Domžale: torek, 11. november • ob 19.00
    SPOŠTUJMO HRANO-ZMANJŠUJMO REVŠČINO
    Predavanje / odgovoren odnos do hrane / predava: Marta Babnik, dietetičarka /  Center za krepitev zdravja, ZD Domžale / vstop prost.
     
  • Knjižnica Domžale: petek, 14. november • ob 10.00
    ZDRAVO ŽIVLJENJE IN PREHRANA
    Predavanje / zdrav življenjski slog / predava: Boris Čampa / org.: DU Domžale / vstop prost.
     
  • Knjižnica Domžale: ponedeljek, 17. november • ob 18.00
    PREHRANA JUTRIŠNJEGA DNE: LOKALNO, INOVATIVNO, ZDRAVO
    Dober večer, znanost / pogovor z gosti / vodi: Marko Jeran, raziskovalec Instituta Jožef Stefan / vstop prost.
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Velika črna kazalka
Velika bela kazalka
Razmik med črkami
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
Ponastavi