Izpostavljeno na prvi strani
Prehrana in trajnost v središču pozornosti
Kako jemo danes, oblikuje naš jutri
V Knjižnici Domžale v novembru odpiramo prostor pogovorom o hrani – lokalni, inovativni in trajnostni.
Skozi predavanja in pogovore bomo raziskovali, kako lahko s prehranskimi izbirami prispevamo k bolj zdravemu življenju, povezanosti skupnosti in varovanju okolja.

- Knjižnica Domžale: torek, 11. november • ob 19.00
SPOŠTUJMO HRANO-ZMANJŠUJMO REVŠČINO
Predavanje / odgovoren odnos do hrane / predava: Marta Babnik, dietetičarka / Center za krepitev zdravja, ZD Domžale / vstop prost.
- Knjižnica Domžale: petek, 14. november • ob 10.00
ZDRAVO ŽIVLJENJE IN PREHRANA
Predavanje / zdrav življenjski slog / predava: Boris Čampa / org.: DU Domžale / vstop prost.
- Knjižnica Domžale: ponedeljek, 17. november • ob 18.00
PREHRANA JUTRIŠNJEGA DNE: LOKALNO, INOVATIVNO, ZDRAVO
Dober večer, znanost / pogovor z gosti / vodi: Marko Jeran, raziskovalec Instituta Jožef Stefan / vstop prost.