Koledar prireditev

Meta Grošelj: Opolnomoči svoj glas
Dogodki in prireditve Za odrasle

Meta Grošelj: Opolnomoči svoj glas

trening javnega nastopanja in retorike

Knjižnica Domžale, 11. 01. 2023 16:30 - 18:30
Izvozi dogodek

Če berete te vrstice, vas morda zanima več o veščinah govorništva, kajti zavedate se moči, ki jo ima retorika tako v poslu kot v privatnih življenjih. Če ste podjetnik, strokovnjak, voditelj ali pa zgolj oseba navdušena nad umetnostjo komuniciranja in se želite razbremeniti treme, obvladati neverbalno govorico ter jasno in glasno spregovoriti o temah, ki vas zanimajo, vas vabim, da se nam pridružite!

Delavnica bo trajala 120 minut, v tem intenzivno delovnem času pa boste večino časa govorili vi! 

  • Sestavljali bomo zgodbe po tehnikah improvizacijskega govorništva. 
  • Napadli bomo uporabo mašil preko igre z žogicami.
  • Vodili bomo roke, da bodo učinkovito gestikulirale. 
  • Premikali se bomo z namenom po odru gor in po odru dol!
  • In še marsikaj ...

Govorili bomo tudi o opolnomočenju, ki vam ga lahko prinese trening retorike. 

Trema je namreč zelo močna ovira, ki ima moč samo-sabotirati vaše podvige na vseh področjih vašega življenja in dela. Če se neradi izpostavljate, je možno tudi, da preostala področja vašega življenja pretirano ostajajo v ’senci’. Meni osebno je retorika spremenila življenje, kajti pomagala mi je v sebi odkriti tisti vir moči, ki mi pomaga, da živim v objemu močne notranje validacije in jasnega občutka lastne vrednosti, ki ni merljiva, ni spremenljiva in ni nadomestljiva. Ko dosežeš točko pogumnega in sočasno ranljivega izpostavljanja, ko razumeš kaj je tisto, kar si želiš sporočati in komu želiš s tem namen pomagati - takrat življenje postane ena velika igra! In svet postane oder, kot pravi Shakespear!

Meta Grošelj  je pisateljica, predavateljica, coachinja in trenerka retorike. Prepričana je, da komunikacija odgovor na marsikatera vprašanja, ki se dotikajo uspeha. Zato zavzeto pomaga ljudem in podjetniškim timom prepričljivo uporabljati svoj glas.
Prve izkušnje je nabirala za radijskimi mikrofoni, tista prava retorika, prodajno naravnana veščina vplivanja in prepričevanja pa je v njeno življenje vstopila leta 2015, ko je začela delovati na Akademiji Profesionalnih Govorcev v Londonu. Tam je delovala skorajda tri leta. Kot Academy Coaching Executive je urila podjetnike, umetnike in strokovnjake s celega sveta navduševati, prepričevati, motivirati in inspirirati svoje občinstvo. Pomemben del njenega dela pa je bila tudi psihologija prodaje, vplivna retorika, prodaja z odra.
Programi retorike so nameneni strokovnjakom, podjetnikom in voditeljem, ki se izpostavljate bodisi 1:1 v prodaji, na družbenih omrežjih, na različnih dogodkih ali webinarjih in bi radi razumeli psihooško ozdaje komunciranja - sočasno pa bi izbrusili svoje govorniške spretnosti!

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Velika črna kazalka
Velika bela kazalka
Razmik med črkami
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
Ponastavi