Koledar prireditev - prihodnji dogodki

Irena Cerar: PRAVLJIČNA POPOTNICA: Živa voda
Dogodki in prireditve Za odrasle

Irena Cerar: PRAVLJIČNA POPOTNICA: Živa voda

pripovedovalski večer za odrasle

Knjižnica Domžale, 30. 03. 2023 19:00
Izvozi dogodek

V zadnjem večeru iz letošnjega cikla Pravljičnih popotnic, ki jih v naši knjižnici pripravlja Irena Cerar, bomo prisluhnili zgodbam o vodi. Marca praznujemo namreč svetovni dan voda, zato bomo s pripovedovalko in avtorico serije pravljičnih vodnikov zabredli še v čudežne vode. V ljudskih pravljicah imajo posebno moč. Odžejajmo se skupaj pri živem studencu pravljic!

Irena Cerar je avtorica serije priljubljenih družinskih izletniških vodnikov, Pravljičnih poti Sloveije. Kar 15 let je bila urednica otroške revije National Geographic Junior, kjer je navduševala otroke za raziskovanje in varovanje sveta. Je tudi uveljavljena pripovedovalka ljudskih pravljic, ki nastopa za otroke in odrasle na vseh vidnejših tovrstnih prireditvah pri nas. Je planinska vodnica in interpretatorka dediščine s certifikatom Interpret Europe, zato neprestano išče načine, kako navduševati za poglobljeno doživljanje naravne in kulturne dediščine.

V zadnjem vodniku Pravljične poti brez meja je z zgodbami in izleti raziskala zamejstvo, slovenski kulturni prostor preko naših meja. O tem je napisala tudi svoj literarni prvenec, Potepuške okruške, ki so prejeli nagrado na najboljši potopis leta 2022.

Na dogodku bo mogoče Pravljične poti brez meja kupiti s popustom.

Vstop prost! Vabljeni!

org.: Irena Cerar, Knjižica Domžale

 

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Velika črna kazalka
Velika bela kazalka
Razmik med črkami
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
Ponastavi