Koledar prireditev - pretekli dogodki

Dogodek mreženja: Podjetniški bralni klub
Dogodki in prireditve Za odrasle

Dogodek mreženja: Podjetniški bralni klub

Obrtna zbornica Domžale, 21. 03. 2023 18:00 - 20:00
Izvozi dogodek

Mreženje je pomemben del pri pridobivanju potencialnih strank, ponudnikov storitev, partnerjev, vzpostavljanje vezi podpornega okolja.

Mreženje obsega graditev in vzdrževanje osebnih in poslovnih stikov. 

Podjetja kot gospodarstveniki in delodajalci ter posamezniki se vse bolj zavedajo pomena sodelovanja z lokalno skupnostjo in podpornim okoljem, šolami in ostalimi organizacijami.

Prav zato na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale v okviru Spot svetovanje Osrednjeslovenska regija organiziramo dogodek mreženja: Podjetniški bralni klub, v okviru katerega  boste imeli priložnost navezovanja novih stikov in vzdrževanja obstoječih stikov z lokalno skupnostjo, podjetniki in podpornim okoljem.

Komu je namenjen dogodek: podjetniki, potencialni podjetniki, predstavniki podpornega okolja, predstavniki lokalne skupnosti, predstavniki šol in izobraževalnih organizacij

Povezali se boste skozi izmenjavo mnenj in pogledov glede podjetniških knjig in ustvarili nova poznanstva in razvijali mrežo stikov tako med podjetniki kot tudi podpornim okoljem in lokalno skupnostjo. Izmenjava misli z ljudmi iz vašega področja ali tudi tistimi, ki niso z vašega področja, ki predstavljajo podporno okolje, lokalno skupnost je pomembna in dragocena. Vzpostavljeni stiki in ohranjanje le-teh pa dragoceno, saj lahko izmenjujete svoje znanje, vzpostavljate nova sodelovanja in partnerstva. Delite svoje znanje in nudite podporo drugim. Stiki z ljudmi na različnih področjih prispevajo k ustvarjanju kvalitetne podporne mreže in rojevajo plodna sodelovanja.

Ne odlašajte in se prijavite tel. št. 01 72 19 370 ali na info@domzale-ooz.si ali kliknite na prijavo.

Prijave na dogodek so obvezne.  

Število mest je omejeno.

PRIJAVA

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Velika črna kazalka
Velika bela kazalka
Razmik med črkami
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
Ponastavi