Koledar prireditev - pretekli dogodki

Dogodki in prireditve Za odrasle

Dan slovenskih splošnih knjižnic [*Knjižnica Domžale*]

program prireditev

20. 11. 2014 07:00 - 22:00
Izvozi dogodek

Ob Dnevu slovenskih splošnih knjižnic vas vabimo v Knjižnico Domžale. Za vas smo pripravili bogat program prireditev. Praznujte z nami!

  • Med 8.00 do 19.00 vas vabimo v bukvarno, kjer si lahko izberete rabljene, stare in odpisane knjige. Lahko sodelujete tudi v nagradnem knjižnem mini kvizu za Velike in male.
  • Ob 10.00 si lahko ogledate projekcijo kratkega filma Zagovorniki knjižnic in prisluhnete radoživim otrokom iz vrtca Urša, ki so pod mentorstvom Marije Cerar pripravili krajši recital pesmi in izštevank Enci benci na kamenci.
  • Ob 15. uri bo na sporedu ponovitev kratkega filma Zagovorniki knjižnic.
  • Med 12.00 in 16.00 se otroci drugega in tretjega triletja osnovne šole lahko preizkusijo v (skupinskem ali individualnem) reševanju slovenskega knjižnično - muzejskega MEGA kviza pod skupnim naslovom Stari Egipt - zakladnica čudes.
  • Knjižnica Domžale /Krajevna knjižnica Tineta Orla Trzin/ pa vas vabita tudi na literarno-gledališki nastop slovenskega pesnika, dramatika, režiserja in igralca Andreja Rozmana Roze, ki bo v četrtek, 20. novembra 2014, ob 19.30 v dvorani Marjance Ručigaj /Center Ivana Hribarja/ v TRZINU. Vstop je prost! Vabljeni!

Program prireditev

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Velika črna kazalka
Velika bela kazalka
Razmik med črkami
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
Ponastavi