Koledar prireditev - današnji dogodki

Nadaljevalni računalniški tečaj
Dogodki in prireditve Izobraževanja

Nadaljevalni računalniški tečaj

brezplačno izobraževanje

Knjižnica Domžale, 13. 06. 2023 10:00 - 12:00
Izvozi dogodek

Knjižnica Domžale za svoje člane organizira brezplačni nadaljevalni računalniški tečaj, ki je namenjen predvsem starejši generaciji, ki bi si želela izpopolniti svoje znanje na področju uporabe digitalnih tehnologij.

Tečajna skupina se v dopoldnaskem času sreča štirikrat. Potrebna je predhodna prijava na telefonsko številko 01/724 12 04. 

Na tečaju vas bomo naučili uporabe pametnih telefonov in socialnih omrežij, kot so Facebook, Instagram, Viber, WhatsApp. Spoznali se bomo z Googlovimi storitvami in brezžičnim prenašanjem datotek iz telefona na računalnik. Podrobnejše si bomo ogledali nastavitve brskalnikov, uporabo e-knjižnice (Cobiss, mCobiss, Biblos, Audiobook, Baza slovenskih filmov) in podcastov. Dotaknili se bomo tudi umetne inteligence in raznovrstnih uporabnih aplikacij, ki jih lahko prenesete na svoje pametne naprave. Knjižnica Domžale za svoje člane organizira brezplačni računalniški tečaj za začetnike, ki je namenjen predvsem starejši generaciji, ki se prvič srečuje s svetom računalnikov in interneta.

Število mest je omejeno.

Če se želite udeležiti tečaja, vas prosimo, da nas pokličete na telefonsko številko 01/724 12 04 in se prijavite. Prijave sprejema Maruša Pavlič.

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Velika črna kazalka
Velika bela kazalka
Razmik med črkami
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
Ponastavi