(Iz)br@no

(Iz)br@no je ožji izbor prebranega in pregledanega gradiva tekočega meseca zaposlenih v Knjižnici Domžale, ki smo ga izbrali za vas z namenom, da vam še bolj približamo in priporočimo posamezno knjižno in neknjižno gradivo, za katero menimo, da bi ga bilo škoda spregledati. Opremljeno je tudi s kratkimi mnenji in vtisi zaposlenih, da se boste lažje odločili, katero gradivo bi bilo primerno tudi za vas.

IZBRANO

Vse, vse

Vse, vse

  • Avtor: Nicola Yoon
  • Leto: 2018
  • Založba: Mladinska knjiga
  • Zvrst: problemski roman
  • Ciljna skupina: oddelek za otroke in mladino
  • Vrsta gradiva: leposlovje
Madeline je stara 17 let, ves njen svet je njihova hiša in edini osebi, s katerima je v stiku sta njena mama in medicinska sestra Carla. Madelaine ima bolezen hude imunske pomanjklivosti, na nek način je alergična na svet, saj lahko karkoli sproži napad bolezni, zato živi v popolni izolaciji. Nekega dne pa se v sosednjo hišo preseli družina s fantom njenih let. Olly ji je takoj všeč in počasi  navežeta stik. Madelaine se prvič počuti res živo, sklene, da bo tvegala svoje življenje in Ollya nagovori, da pobegneta. Sledi nenaden preobrat, ki njeno življenje postavi na glavo, saj pride do usodnih spoznanj. Roman Vse, vse je preveden v več kot štirideset jezikov, po njem pa je nastal tudi film.

e-novice IZBRANO
Strinjam se s pogoji

Namen obdelave osebnih podatkov

  • obveščanje o izbranem gradivu.

Vaše podatke bomo hranili do preklica. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite. Vaše podatke bomo uporabili izključno za zgoraj navedeni namen, povezan z našo dejavnostjo, in jih bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo.

Navigacija

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.