(Iz)br@no

(Iz)br@no je ožji izbor prebranega in pregledanega gradiva tekočega meseca zaposlenih v Knjižnici Domžale, ki smo ga izbrali za vas z namenom, da vam še bolj približamo in priporočimo posamezno knjižno in neknjižno gradivo, za katero menimo, da bi ga bilo škoda spregledati. Opremljeno je tudi s kratkimi mnenji in vtisi zaposlenih, da se boste lažje odločili, katero gradivo bi bilo primerno tudi za vas.

IZBRANO

Slovenci v dnevnih sobah

Slovenci v dnevnih sobah

  • Avtor: Jan Golja
  • Leto: 2017
  • Založba: samozaložba
  • Zvrst: biografija
  • Ciljna skupina: oddelek za odrasle
  • Vrsta gradiva: fotografska monografija
"Dnevna soba je družaben prostor, kjer smo točno to, kar smo," o knjigi Slovenci v dnevnih sobah pove avtor Jan Golja in večkrat poudari, da je želel pokazati, da je čisto vsak Slovenec zanimiv in nekomu navdih. V knjigi najdemo 19 čisto običajnih družin, pa vseeno posebnih in unikatnih kot je vsaka družina v Sloveniji in po svetu. Ko prebiraš zgodbe znanih in manj znanih Slovencev, te preveva lep občutek in marsikateri zgodbi najdeš tudi delček svoje družine, svoje zgodbe in svoje dnevne sobe. Knjiga je posebna, kot je poseben tudi njen avtor, ki se je lotil, lahko bi rekli tabu teme in prepričal Slovence, da so ga spustili v intimo svojega doma, v intimo svoje dnevne sobe in v intimo svojega življenja.

e-novice IZBRANO
Strinjam se s pogoji

Namen obdelave osebnih podatkov

  • obveščanje o izbranem gradivu.

Vaše podatke bomo hranili do preklica. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite. Vaše podatke bomo uporabili izključno za zgoraj navedeni namen, povezan z našo dejavnostjo, in jih bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo.

Navigacija

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.