(Iz)br@no

(Iz)br@no je ožji izbor prebranega in pregledanega gradiva tekočega meseca zaposlenih v Knjižnici Domžale, ki smo ga izbrali za vas z namenom, da vam še bolj približamo in priporočimo posamezno knjižno in neknjižno gradivo, za katero menimo, da bi ga bilo škoda spregledati. Opremljeno je tudi s kratkimi mnenji in vtisi zaposlenih, da se boste lažje odločili, katero gradivo bi bilo primerno tudi za vas.

IZBRANO

Drevo

Drevo

  • Avtor: Bárđur Oskarsson
  • Leto: 2017
  • Založba: Zala
  • Zvrst: slikanica
  • Ciljna skupina: oddelek za otroke in mladino
  • Vrsta gradiva: leposlovje
Bárđur Oskarsson je prvi ferski avtor, katerega dela lahko beremo v slovenščini v prevodu Darka Čudna. Znan je po humornih minimalističnih slikanicah s kompleksno, že kar absurdno vsebino, ki pa v sebi skriva globlja sporočila. Pred časom smo lahko brali njegovo slikanico Sploščeni zajec, tokrat pa nam je Založba Zala predstavila slikanico Drevo, v kateri se zajec Bob sprašuje, kaj je onkraj njemu znanega sveta, pes Hilbert pa njegovo pustolovsko radovednost poteši s precej domišljijsko začinjeno izpovedjo o svojih popotovanjih po svetu ... slikanica za starše, ki bi želeli, da njihovi otroci znajo in si upajo razmišljati »out of the box«.

e-novice IZBRANO
Strinjam se s pogoji

Namen obdelave osebnih podatkov

  • obveščanje o izbranem gradivu.

Vaše podatke bomo hranili do preklica. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite. Vaše podatke bomo uporabili izključno za zgoraj navedeni namen, povezan z našo dejavnostjo, in jih bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo.

Navigacija

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.