• Indukcijska zanka
  • Dostop za invalide
  • Brezžičen internet dostop
  • Varna točka
  • Garderobe na ključ
  • Dvigalo
  • Elektronska lupa

Koledar prireditev

Urška Petak: Tvoja pot - DOGODEK ODPADE!

predstavitev knjige in razstava ilustracij

Urška Petak: Tvoja pot - DOGODEK ODPADE!
Izkušnja smrti ljubljene osebe v nas povzroči široko paleto občutkov in čustev. Pogosto se zgodi, da smo izgubljeni in nemočni. Dragoceno je, če imamo ob sebi spremljevalca, sopotnika v procesu žalovanja, ki se odvija ob smrtih za nas pomembnih ljudi. V knjigi najdete napotke, nasvete, informacije, ki vam bodo morebiti pomagale na vaši poti. 

Vabljeni na predstavitev knjige in ogled ilustracij. Pogovor z avtorico Urško Petak in ilustratorko Katarino Peterc bo vodila Larisa Novak.  

O avtorici: Urška Petak je po poklicu psihosocialna svetovalka, edukantka psihoterapije. Skozi lastne izkušnje poti žalovanja in ob strokovnih izkušnjah tenkočutno odpira prostor posameznikom, ki na svoji poti potrebujejo sopotnika. Deluje na področju psihosocialnih stisk, zlasti na področju žalovanja otrok in mladostnikov. 

V skladu z odloki vlade se javnih kulturnih prireditev udeležijo le osebe s potrdilom o negativnem testu, potrdilom o cepljenju ali o prebolelosti covida-19 (načelo PCT). V Skladu s smernicami NIJZ in veljavnimi ukrepi za zajezitev širjenja novega koronavirusa bodo zagotovljeni vsi pogoji za varen obisk.

Predstavitev knjige TVOJA POT Urške Petak, ki je bila napovedana za 12. januar 2022 zaradi bolezni žal ODPADE. Hvala za razumevanje.
Datum dogodka: sreda, 12.1.2022 ob 19:00
Lokacija dogodka: Knjižnica Domžale

x

Navigacija

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.