Koledar prireditev

Robert Dvoršek: (Z)NAJDI SE V PODJETNIŠTVU

predstavitev knjige

Robert Dvoršek: (Z)NAJDI SE V PODJETNIŠTVU
Vabimo vas na spletni dogodek - predstavitev knjige (Z)NAJDI SE V PODJETNIŠTVU, avtorja Roberta Dvorška, ki bo potekal v živo preko Facebook profila ZNAJDI SE računovodstva in Knjižnice Domžale.


Ne zamudite ekskluzivne predstavitve knjige
, o kateri bo govoril avtor Robert Dvoršek, dogodek pa bo moderiral Sandi Lekše.

O knjigi: Knjiga je mozaik stoterih podjetniških zgodb, izkušenj, praktičnih primerov in najboljših praks. Lahko jo vzamemo kot nadomestek za zamudno brskanje po internetu, ki nam ob enem nudi tematiko podjetništva, ki je obdelana celostno, hkrati pa tudi strokovno in razumljivo ter v luči uporabnosti. In zakaj je knjiga tako posebna: - ker je strokovna vendar napisana na jasen in razumljiv način , - Ker je celostna - obdela vse glavne teme za podjetnika , - ker je praktična - vsebuje ogromno konkretnih primerov in navodil , - ker je interaktivna - vključuje skoraj 60 QR kod-povezav s katerimi bralec dostopa do dokumentov, predlog ("muštrov"), pripomočkov, izračunov Je res "must-have" za vse bodoče podjetnike in tudi tiste, ki bi kakšne zadeve želeli preveriti...

O avtorju: Robert Dvoršek je podjetnik, računovodja, podjetniški in finančni svetovalec. Je lastnik in direktor uspešnega podjetja Znajdi se računovodstva d.o.o., ustanovitelj in direktor Zavoda Znajdi se, samostojni podjetnik, predsednik več društev in združenj. V poslovnem svetu ima obilo izkušenj - 15 let dela v računovodstvu, 13 let vodenja samostojnega računovodskega servisa, vrsto let pa se ukvarja z davčnim in finančnim svetovanjem. S podjetništvom in lastno poslovno kariero je pričel leta 2007 z ustanovitvijo zasebnega zavoda, nadaljeval z razvojem računovodskega servisa kot samostojni podjetnik, kasneje pa kot d.o.o.. Pred vstopom v poslovni svet je že več kot 10 let aktivno deloval v vodstvih različnih organizacij, društev in klubov. Poleg univerzitetne izobrazbe ima opravljena različna neformalna izobraževanja in za seboj vodenje več kot 100 projektov. Vso znanje, ki ga je nabiral skozi leta pa je združil v knjigi (Z)najdi se v podjetništvu.

spletni dogodek
ponedeljek, 11. januar 2021, ob 19.00
Vstopite!


(Z)NAJDI SE V PODJETNIŠTVU

Datum dogodka: ponedeljek, 11.1.2021 ob 19:00

x

Navigacija

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.