• Indukcijska zanka
  • Dostop za invalide
  • Brezžičen internet dostop
  • Varna točka
  • Garderobe na ključ
  • Dvigalo
  • Elektronska lupa

Koledar prireditev

Najprisrčnejši velikan - lutkovna predstava

Pošta Slovenije - Lutkovno gledališče Ljubljana

Najprisrčnejši velikan - lutkovna predstava

Tudi v letošnjem veselem decembru v Pošti Slovenije niso pozabili na najmlajše

Vsem otrokom bo Pošta Slovenije konec leta podarila virtualni ogled pravljice Najprisrčnejši velikan, ki jo izvaja Lutkovno gledališče Ljubljana in bo na ogled na povezavi Božičkova pošta.


NAJPRISRČENJŠI VELIKAN - lutkovna predstava

Najslabše oblečen velikan v mestu si privošči nova oblačila. V novih nogavicah, čevljih, kravati, srajci in hlačah je videti prav najimenitnejši velikan v mestu. A kaj, ko na poti domov sreča prijatelje, ki so jih doletele razne nesreče: žirafa žalostno smrka, kozlu je vihar odnesel jadro, miške so ostale brez hiške, lisica brez spalne vreče, kužek je obtičal v blatni mlakuži. Vsi nesrečneži nujno potrebujejo njegovo pomoč … Velikan nesebično razda svoja nova oblačila prijateljem, zato pa sam postaja vedno bolj gol in vedno bolj premražen. Rešijo ga njegova stara oblačila, zaradi katerih pa se ponovno znajde na začetku – kot najudobneje, a vendarle znova najslabše oblečeni velikan. A dobro se z dobrim vrača in živali ga presenetijo ne samo z darilom, pač pa tudi s spoznanjem, da je zaradi svojih dejanj – če že ni najimenitnejši – prav gotovo najprisrčnejši velikan z novimi prijatelji.

Lutkovna predstava je primerna za otroke od 3. leta dalje. 

Režija: Jaka Ivanc Igrajo: Jure Lajovic, Martina Maurič Lazar, Iztok Lužar, Polonca Kores, Lovro Finžgar, Zala Ana Štiglic in Joži Šalej.

 

Datum dogodka: petek, 31.12.2021 ob 0:00

x

Navigacija

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.