Koledar prireditev

Marko Roblek: Zagret za tek

42 spoznanj bosonogega viteza: predstavitev knjige

Marko Roblek: Zagret za tek
V okviru Evropskega tedna športa in Nacionalnega meseca skupnega branja vas vabimo v Knjižnico Domžale na predstavitev knjige ZAGRET ZA TEK, avtorja Marka Robleka, ki bo z vami delil kopico tekaških nasvetov in humornih napotkov. Pogovor z avtorjem bo vodil Peter Štrukelj

Vstop prost! Vabljeni!

org.:Knjižnica Domžale

Evropski teden športa je pobuda Evropske komisije za spodbujanje športa in telesne dejavnosti v Evropi. Glavna tema kampanje ostaja #BEACTIVE (ang. Bodite aktivni) in v Sloveniji “Bodi aktiven, bodi zdrav”, njen cilj pa je vse ljudi spodbuditi k telesni dejavnosti ne le med tednom športa, temveč vse leto. 
Vabimo vas, da si v knjižnici izposodite izjemne knjige s področja športa, ki bodo za vas v mesecu septembru pripravljene na posebnem mestu.

Letošnji, drugi Nacionalni mesec skupnega branja 2019, bo potekal 
od 8. septembra (mednarodni dan pismenosti) do 13. oktobra (zaključek ®Tedna otroka). 
Letos se z NMSB pridružujemo evropski bralni kampanji EURead (Evropa bere: www.europereads.com), ki povezuje že obstoječe bralne aktivnosti po vsej Evropi z namenom dviga zavesti o pomembnosti izobraževanja in pismenosti v zgodnjem otroštvu. Skupni cilj kampanje je dati vsakemu državljanu možnost postati bralec in polno sodelovati v evropski družbi. Podpis zaveze o aktivnem podpiranju prizadevanja za boljšo pismenost, bo potekal 9. septembra, na nacionalnem strokovnem posvetu Bralnega društva Slovenije, uradnem začetku NMSB 2019Skladno z enim od ciljev pobude EUReads / Evropa bere pa vas že zdaj pozivamo, da se nam pridružite pri 15 minutah branja ali glasnega branja na dan.

Datum dogodka: četrtek, 26.9.2019 ob 19:00
Lokacija dogodka: Knjižnica Domžale

x

Navigacija

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.