Koledar prireditev

Kulturno društvo MLIN Radomlje

kulturna društva se predstavijo

Kulturno društvo MLIN Radomlje

Kulturno društvo Mlin Radomlje ima za seboj več kot 20 let uspešnega delovanja. V duhu pozitivizma in z zavedanjem, da je kultura pomemben del našega življenja, se trudimo, da s svojim raznolikim delom popestrimo dogajanje vsem ljubiteljem kulture. Društvo omogoča vsem generacijam, da preživljajo svoj prosti čas v kulturnem okolju in pri tem pokažejo vse svoje talente, se družijo, ustvarjalno preživljajo svoj prosti čas, bodisi kot ustvarjalci ali gledalci.

Pod okriljem Kulturnega društva deluje več skupin, ki so med seboj povezane in se prepletajo. Igralska skupina vsako leto pripravi vsaj eno gledališko predstavo, otroška oz. mladinska skupina pod vodstvom Nine Mav Hrovat pripravi otroško predstavo (večina scenarijev tudi njeno avtorsko delo), že od leta 1991 imamo tradicionalno Miklavževanje, vsako leto pa pripravimo tudi kulturni večer ob kulturnem prazniku. Prirejamo koncerte različnih izvajalcev, izvedli pa smo tudi festival zborov, prirejamo proslave in predavanja. V zadnjih treh letih v društvu najbolj odmevajo zahtevni projekti, ki povezujejo veliko ustvarjalcev in so odlično obiskani, to so muzikali, ki jih s svojo ekipo kuje režiser in aktualni predsednik društva, Nejc Lisjak - Moje pesmi, moje sanje, Annie in Pepelka. Sodelujemo in povezujemo se tudi z drugimi društvi.

V Knjižnici Domžale se bomo spominjali vtisov iz zgodovine društva, prisluhnili izsekom iz naših predstav, si ogledali razstavo slik, kostumov in rekvizitov, sledila pa bo tudi predstavitev novo pripravljenega muzikal abonmaja za leto 2019.

org.: JSKD Domžale, KD Mlin Radomlje, Knjižnica Domžale

Datum dogodka: sreda, 19.12.2018 ob 19:00
Lokacija dogodka: Knjižnica Domžale

x

Navigacija

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.