Koledar prireditev

dr. Rajović: Kako z igro spodbujati miselni razvoj otroka

predavanje

dr. Rajović: Kako z igro spodbujati miselni razvoj otroka

Vabimo vas na predavanje dr. Ranka Rajovića: v torek, 10. septembra 2019, ob 19.00 v predavalnici Knjižnice Domžale.

Udeležba na tem predavanju je za vas starše zelo priporočljiva. Spoznali boste, katere so moderne napake staršev, kako jih preprečiti in kako naučiti otroke, da razmišljajo. S skupnimi močmi lahko otrokom omogočimo še bolj kvalitetno izobraževanje in jih še bolj pripravimo na izzive, ki jim jih bo prinašalo življenje. 

Ker je število mest omejeno je OBVEZNA PRIJAVA na: ntc.domzale@gmail.com.

NTC sistem učenja je učna metoda (pedagoški pristop), pri katerem se izvajajo dejavnosti, ki še posebej spodbujajo otrokov miselni razvoj. Avtor programa NTC učenja je dr. Ranko Rajović, po osnovni izobrazbi zdravnik specialist, endokrinolog. Za NTC program je leta 2015 dobil prestižno priznanj svetovne MENSE, za intelektualni prispevek družbi. Njegov program se izvaja v že več kot 17 državah po Evropi. 


S tehnikami v okviru NTC programa učimo otroka razmišljati. Učimo jih, da mislijo, da znajo stvari, ki jih že poznajo povezovati in priti do novih rešitev s tem pa pridobivajo funkcionalno (uporabno) znanje. Orodje pri tem učenju je IGRA. Program NTC učenja je zasnovan tako, da se izvajajo dejavnosti na tak način, da v kombinaciji z gibanjem aktivirajo različne miselne procese pri otroku.  

Datum dogodka: torek, 10.9.2019 ob 19:00
Lokacija dogodka: Knjižnica Domžale

x

Navigacija

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.