Koledar prireditev

Brainobrain

predstavitev programa, predavanje za starše

Brainobrain

Predstavitev programa brainobrain bo potekala v obliki krajšega predavanja, namenjena je predvsem staršem, seveda pa se lahko pridružijo tudi radovedni otroci. Dobili boste odgovore na vprašanja, ki vas zanimajo, ob koncu pa bodo otroci lahko spoznali osnove abakusa in morda tudi že kaj izračunali. Predstavitev bomo zaključili z demonstracijo brainobrain nareka (od računanja z abakusom, preko vizualizacije mentalno kartico in na koncu s prikazom prave vizualizacije).

 

Izobraževalni program brainobrain, ki je namenjen otrokom od 4. do 14. leta starosti, razvija intelektualne in življenjske veščine.  Temelji na celostnem razvoju možganov s pomočjo mentalne aritmetike ob uporabi abakusa ter razvoju osebnosti s pomočjo tehnik NLP (nevrolingvistično programiranje). Program je osnovan na metodi VAK, kjer otroci sprejemajo informacije hkrati skozi tri kanale: vizualni (vid), avditivni (sluh) in kinestetični (dotik). Dokazano je, da se najhitrejše in najučinkovitejše učenje ali pomnjenje odvija, ko otrok informacijo istočasno prejema preko dveh ali več čutil (vid, sluh, dotik ...).

Cilji in rezultati programa brainobrain: koncentracija in pozornost, matematične veščine, samozavedanje in samozavest, hitrost in natančnost, spomin, vizualizacija, kreativnost, delovne navade, slušne zaznave, multitasking.


predavateljica: Tanja Logar

Vstop prost! Vabljeni!

org.: Brainobrain Domžale, Knjižnica Domžale

Foto: vir: www.brainobrain.si

Datum dogodka: četrtek, 3.10.2019 ob 19:00
Lokacija dogodka: Knjižnica Domžale

x

Navigacija

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.