Koledar prireditev

Evgen Benedik: Uvajanje goste hrane

Evgen Benedik: Uvajanje goste hrane

Kdaj pričeti z uvajanjem goste hrane? S čim začeti? Kdaj uvajamo jajce, gluten, meso, mleko? Kdaj se uvede sladkor? Kako je s koščki? Kaj, če otrok zavrača hrano? Kaj pa nočno hranjenje? Na...
Prikaži več...
Kuharske bukve od Vodnika do Napotnika

Kuharske bukve od Vodnika do Napotnika

Boštjan Napotnik - Napo je tipkovnica in kuhalnica za blogom Kruh in vino. Ocenjuje restavracije za Mladinin Konzum in je avtor dveh kuharskih knjig: Kuhinja za prave moške in...
Prikaži več...

Navigacija

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.