Prehrana in trajnost v središču pozornosti Kategorije: Izpostavljeno na prvi strani V Knjižnici Domžale v novembru odpiramo prostor pogovorom o hrani – lokalni, inovativni in trajnostni. Skozi predavanja in pogovore bomo raziskovali, kako lahko s prehranskimi izbirami prispevamo k bolj zdravemu življenju, povezanosti skupnosti in varovanju okolja. Knjižnica Domžale: torek, 11. november • ob 19.00 SPOŠTUJMO HRANO-ZMANJŠUJMO REVŠČINO Predavanje / odgovoren odnos do hrane / predava: Marta Babnik, dietetičarka / Center za krepitev zdravja, ZD Domžale / vstop prost. Knjižnica Domžale: petek, 14. november • ob 10.00 ZDRAVO ŽIVLJENJE IN PREHRANA Predavanje / zdrav življenjski slog / predava: Boris Čampa / org.: DU Domžale / vstop prost. Knjižnica Domžale: ponedeljek, 17. november • ob 18.00 PREHRANA JUTRIŠNJEGA DNE: LOKALNO, INOVATIVNO, ZDRAVO Dober večer, znanost / pogovor z gosti / vodi: Marko Jeran, raziskovalec Instituta Jožef Stefan / vstop prost.
Cesta talcev 4, 1230 Domžale Izposoja T: 01 / 724 12 04 Uprava / Nabava T: 01 / 722 50 80 F: 01 / 722 50 70 E: info@dom.sik.si
O knjižnici Informacije javnega značaja Pravilnik Varstvo osebnih podatkov Pripombe/pohvale Prijava na e-obveščanje
Knjižnica Janeza Trdine Mengeš Knjižnica Daneta Zajca Moravče Knjižnica Dr. Jakoba Zupana Šentvid Knjižnica Tineta Orla Trzin Knjižnica Ihan Bibliobus