Koledar dogodkov

Prehrana in trajnost v središču pozornosti
Izpostavljeno na prvi strani

Prehrana in trajnost v središču pozornosti

Kako jemo danes, oblikuje naš jutri

V Knjižnici Domžale v novembru odpiramo prostor pogovorom o hrani – lokalni, inovativni in trajnostni.

Skozi predavanja in pogovore bomo raziskovali, kako lahko s prehranskimi izbirami prispevamo k bolj zdravemu življenju, povezanosti skupnosti in varovanju okolja.

 


  • Knjižnica Domžale: torek, 11. november • ob 19.00
    SPOŠTUJMO HRANO-ZMANJŠUJMO REVŠČINO
    Predavanje / odgovoren odnos do hrane / predava: Marta Babnik, dietetičarka /  Center za krepitev zdravja, ZD Domžale / vstop prost.
     
  • Knjižnica Domžale: petek, 14. november • ob 10.00
    ZDRAVO ŽIVLJENJE IN PREHRANA
    Predavanje / zdrav življenjski slog / predava: Boris Čampa / org.: DU Domžale / vstop prost.
     
  • Knjižnica Domžale: ponedeljek, 17. november • ob 18.00
    PREHRANA JUTRIŠNJEGA DNE: LOKALNO, INOVATIVNO, ZDRAVO
    Dober večer, znanost / pogovor z gosti / vodi: Marko Jeran, raziskovalec Instituta Jožef Stefan / vstop prost.