Koledar dogodkov

Podjetniški bralni klub
Dogodki in prireditve Za odrasle

Podjetniški bralni klub

R. Holiday: Ego je naš sovražnik

Obrtna zbornica Domžale, 27. 02. 2024 18:00 - 19:30
Izvozi dogodek

Mreženje je pomemben del  pri pridobivanju potencialnih strank, ponudnikov storitev, partnerjev, vzpostavljanje vezi podpornega okolja. Obsega graditev in vzdrževanje osebnih in poslovnih stikov.

Podjetja kot gospodarstveniki in  delodajalci ter posamezniki se vse bolj zavedajo pomena sodelovanja z lokalno skupnostjo in podpornim okoljem, šolami in ostalimi organizacijami.

In prav zato  na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale  v okviru Spot svetovanje Osrednjeslovenska regija organiziramo dogodek mreženja: Podjetniški bralni klub, v okviru katerega  boste imeli priložnost navezovanja novih stikov in vzdrževanja obstoječih stikov z lokalno skupnostjo, podjetniki in podpornim okoljem.

"Večina ljudi je prepričanih, da je največja ovira za polno in uspešno življenje zunanji svet. Ryan Holiday, eden vodilnih mislecev mlajše generacije, pa v knjigi Ego je naš sovražnik trdi, da najpogostejši sovražnik, ki nam to preprečuje, v resnici biva znotraj nas: to je naš ego. Na začetku kariere nam ego pogosto ovira učenje in preprečuje, da bi povsem razvili svoje talente. Ko doživimo prve uspehe, nas ego lahko zaslepi in zaseje naše prihodnje probleme, pri neuspehih pa nam ego okrepi občutek izgubljenosti in oteži naše okrevanje." 

Tema pogovora: katere so naše notranje omejitve, ki nam v poslovnem svetu onemogočajo doseganje ciljev in predvsem preseganje teh ciljev ter samega sebe. V času digitalizacije in zelenega prehoda se od nas vsak dan zahteva nove in inovativne rešitve: kako omejujemo sebe pri iskanju prodornejših rešitev? 


Dogodek mreženja: Podjetniški bralni klub

📆  Kdajtorek, 27. februar 2024, ob 18:00 do 19:30

📌 Kje: Obrtna zbornica Domžale, Šaranovičeva 21c, Vir pri Domžalah

🎯  Prijave na tel. št. 01 72 19 370 ali na info@domzale-ooz.si 


Komu je namenjen dogodek: podjetniki, potencialni podjetniki, predstavniki podpornega okolja, predstavniki lokalne skupnosti, predstavniki šol in izobraževalnih organizacij