agario okey oyna agario unblocked

(Iz)br@no

(Iz)br@no je ožji izbor prebranega in pregledanega gradiva tekočega meseca zaposlenih v Knjižnici Domžale, ki smo ga izbrali za vas z namenom, da vam še bolj približamo in priporočimo posamezno knjižno in neknjižno gradivo, za katero menimo, da bi ga bilo škoda spregledati. Opremljeno je tudi s kratkimi mnenji in vtisi zaposlenih, da se boste lažje odločili, katero gradivo bi bilo primerno tudi za vas.

IZBRANO

S tačko v tački

S tačko v tački

  • Avtor: Jane Chapman
  • Leto: 2017
  • Založba: Učila
  • Zvrst: slikanica
  • Ciljna skupina: oddelek za otroke in mladino
  • Vrsta gradiva: leposlovje
Mala vidra Miki se počuti varno na maminem mehkem trebuščku. Kot vse mame, tudi Mikina pripravlja svojo ljubljenko za samostojno življenje. Uči jo plavati ... Medtem ko ji išče hrano, svojega mladička ovije v dolgo travo, da je ne bi kam odneslo. Miki kmalu spozna Amaka. Družita se, medtem ko sta njuni mami na lovu. Nekega jutra pa se morata vidri soočiti z nevarnostjo. Vihar močno razburka morje. Se bosta uspeli rešiti? Prikupna zgodbica pripoveduje o prijateljstvu, medsebojni pomoči, pripadnosti... Napisana je z velikimi tiskanimi črkami, da jo lahko berejo tudi začetni bralci.

e-novice IZBRANO
Strinjam se s pogoji

Namen obdelave osebnih podatkov

  • obveščanje o izbranem gradivu.

Vaše podatke bomo hranili do preklica. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite. Vaše podatke bomo uporabili izključno za zgoraj navedeni namen, povezan z našo dejavnostjo, in jih bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo.

Navigacija

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.