agario okey oyna agario unblocked

(Iz)br@no

(Iz)br@no je ožji izbor prebranega in pregledanega gradiva tekočega meseca zaposlenih v Knjižnici Domžale, ki smo ga izbrali za vas z namenom, da vam še bolj približamo in priporočimo posamezno knjižno in neknjižno gradivo, za katero menimo, da bi ga bilo škoda spregledati. Opremljeno je tudi s kratkimi mnenji in vtisi zaposlenih, da se boste lažje odločili, katero gradivo bi bilo primerno tudi za vas.

IZBRANO

Popolni tujci

Popolni tujci

  • Avtor: Paolo Genovese
  • Leto: 2016
  • Založba: Fivia
  • Zvrst: drama
  • Ciljna skupina: oddelek za odrasle
  • Vrsta gradiva: DVD
Ta nadvse aktualen (sodobna komunikacijska tehnologija) film je grenko-zabavna parodija o medsebojnem (ne)poznavanju med zakonci, prijatelji, med moškimi in ženskami. Preizkus iskrenosti med sedmimi prijatelji se dogaja na skupni večerji, ko se dogovorijo za »nevarno« igro odkritosti. Vsak postavi svoj telefon na mizo, sporočila in klici postanejo javni, od vseh se pričakuje razlaga, pojasnilo. Seveda se protagonisti nepričakovano zapletajo in izmotavajo, na srečo se zgodba ne pogrezne v obračunavanja, ampak ostane na nivoju bistre in zbadljive komedije o človekovih slabostih, nagnjenjih in njegovih različnih značajih. Film ves čas ostaja napet, zaključek pa ironično odprt. Koliko in kako lahko vplivamo na družbeno vlogo, ki nas določa? Kje so meje javnega, zasebnega in intimnega? Kako poznamo svoje najbližje? Koliko sploh poznamo sami sebe?

e-novice IZBRANO
Strinjam se s pogoji

Namen obdelave osebnih podatkov

  • obveščanje o izbranem gradivu.

Vaše podatke bomo hranili do preklica. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite. Vaše podatke bomo uporabili izključno za zgoraj navedeni namen, povezan z našo dejavnostjo, in jih bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo.

Navigacija

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.