agario okey oyna agario unblocked

(Iz)br@no

(Iz)br@no je ožji izbor prebranega in pregledanega gradiva tekočega meseca zaposlenih v Knjižnici Domžale, ki smo ga izbrali za vas z namenom, da vam še bolj približamo in priporočimo posamezno knjižno in neknjižno gradivo, za katero menimo, da bi ga bilo škoda spregledati. Opremljeno je tudi s kratkimi mnenji in vtisi zaposlenih, da se boste lažje odločili, katero gradivo bi bilo primerno tudi za vas.

IZBRANO

Mira in Martin

Mira in Martin

  • Avtor: Anna Ehring
  • Leto: 2018
  • Založba: Zala
  • Zvrst: problemski roman
  • Ciljna skupina: oddelek za otroke in mladino
  • Vrsta gradiva: leposlovje
Anna Ehring je uveljavljena švedska pisateljica mladinske literature, slovenski mladi bralci pa jo prvič srečujemo v knjigi Mira in Martin, prikupni zgodbi o odraščanju. Miri varen družinski krog  z mamo postaja premajhen, zato počasi vstopa v svet vrstnikov. Zaljubljena je v Martina, za katerega misli, da je njen prijatelj zato, ker verjame, da je edina, ki ni zaljubljena vanj. Zato laže in pravi, da ni. Vzpostavlja odnose s prijatelji in sošolci. A tudi svet odraslih se zdi hudo zapleten. Mira živi sama z mamo in ko odide na obisk k očetu, ji ta predstavi novo prijateljico, sošolka Rocky ima dve mami in Martin se bo preselil, ker ima njegova mama novega prijatelja. Razmišlja: »Ne vem, kdaj se bova spet videla. Nihče ne ve, koliko je zvezd v vesolju in koliko misli je v eni glavi. Ampak mislim, da Martin prav v tem hipu misli name. Ne vem, ampak tako mislim«.  Prijazna knjiga, ki ponuja vpogled v svet odraščanja, tkanja prijateljstev in prvih ljubezni.

e-novice IZBRANO
Strinjam se s pogoji

Namen obdelave osebnih podatkov

  • obveščanje o izbranem gradivu.

Vaše podatke bomo hranili do preklica. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite. Vaše podatke bomo uporabili izključno za zgoraj navedeni namen, povezan z našo dejavnostjo, in jih bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo.

Navigacija

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.