agario okey oyna agario unblocked

(Iz)br@no

(Iz)br@no je ožji izbor prebranega in pregledanega gradiva tekočega meseca zaposlenih v Knjižnici Domžale, ki smo ga izbrali za vas z namenom, da vam še bolj približamo in priporočimo posamezno knjižno in neknjižno gradivo, za katero menimo, da bi ga bilo škoda spregledati. Opremljeno je tudi s kratkimi mnenji in vtisi zaposlenih, da se boste lažje odločili, katero gradivo bi bilo primerno tudi za vas.

IZBRANO

Čukec Nukec – zgodbe o malem čuku

Čukec Nukec – zgodbe o malem čuku

  • Avtor: Helena Janežič
  • Leto: 2017
  • Založba: Nuk
  • Zvrst: slikanica
  • Ciljna skupina: oddelek za otroke in mladino
  • Vrsta gradiva: leposlovje
Čukec Nukec je domiselna slikanica, ki preprosto in poučno predstavi  Narodno in univerzitetno knjižnico v Ljubljani. Pri tem nam pomaga simpatičen čukec Nukec, ki živi v knjižnici in vsako noč prebira kakšno izmed več kot treh milijonov knjig, ki jih tam hranijo. Neke noči pa ugotovi, da še nekdo rad ponoči preživlja čas v knjižnici. In to ne kdorkoli, ampak kar sam arhitekt te čudovite stavbe, Jože Plečnik. Ta čukcu razkrije nekaj arhitekturnih in vsebinskih skrivnosti knjižnice, osvetli pa mu tudi nekaj osnov dela v knjižnici. Pri tem seveda ne pozabi poudarit pomena vseh tam zaposlenih, od katerih prav vsak prispeva svoj pomemben delež k hranjenju in ohranjanju bogate kulturne dediščine slovenskega naroda. Slikanica s kvalitetno vsebino in izvrstnimi ilustracijami otrokom in odraslim na izviren način približa tematiko, ki se sicer marsikomu verjetno zdi suhoparna in morda samoumevna, in dokaže, da temu ni tako.     

e-novice IZBRANO
Strinjam se s pogoji

Namen obdelave osebnih podatkov

  • obveščanje o izbranem gradivu.

Vaše podatke bomo hranili do preklica. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite. Vaše podatke bomo uporabili izključno za zgoraj navedeni namen, povezan z našo dejavnostjo, in jih bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo.

Navigacija

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.