Koledar prireditev

Kako v svojo kariero in posel vplesti čim več sebe

Modeli odličnosti - NLP delavnica z Vesno Stepišnik

Kako v svojo kariero in posel vplesti čim več sebe
V torek, 6. novembra 2018 ob 19.30, ste vabljeni na NLP delavnico, z naslovom Kako v svojo kariero in posel vplesti čim več sebe - modeli odličnosti. Delavnico bo vodila NLP coachinja Vesna Stepišnik. Delavnica se bo odvijala v Krajevni knjižnici Janeza Trdine Mengeš.

Program je zanimiv za tiste, ki si iščete zaposlitev, jo želite zamenjati, preusmeriti ali razviti kariero, se bolje spoznati v svojem poslu ali se v njem nadgraditi, postati boljši. Za tiste, ki želite ustvariti lasten posel. Pa tudi za firme oziroma kolektive z nekaj več zaposlenimi, kjer je koristno čim bolj prepoznati potenciale zaposlenih in uvideti v čem so posamezniki odlični, kje pa se kaže njihov manjko – kot priložnost za nadgradnjo ali pa prerazporeditve glede na potenciale in želje zaposlenih, glede na njihove fundamentalne sposobnosti in znanja – v smislu »pravega človeka na pravo mesto« - saj vemo, da vsi nismo za vse; vsi pa na nekem (ali več) področju blestimo. Dajmo priložnost svojemu notranjemu glasu – srcu! Tam bomo zagotovo uspešni in srečni.

Modeli odličnosti (odličen lider, operativec, organizator, vsebinec – raziskovalec) so nastali na osnovi coaching raziskovanja ljudi, ki so na teh področjih res odlični, kar se odraža v njihovem vsakdanjem delu.

Vljudno vabljeni. 

Vstop prost.


Datum dogodka: torek, 6.11.2018 ob 19:30
Lokacija dogodka: Krajevna knjižnica Janeza Trdine Mengeš

x

Navigacija

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.