Koledar prireditev

Avtopoieza: revitalizacija človeške skupnosti

Predavanje in predstavitev knjige

Avtopoieza: revitalizacija človeške skupnosti

Vabljeni na predavanje z naslovom Avtopoieza: Revitalizacija človeške skupnosti, v torek, 16. aprila 2019 ob 19.30 v Krajevni knjižnici Janeza Trdine Mengeš. Predavala bo dr. Tanja Balažic Peček. 

Predstavljena bo tudi knjiga Temelji Avtopoieze v organizaciji: Avtopoietska 4.0 (r)Evolucija Človeka.

Vstop prost!


Kaj je avtopoieza, se sprašujete? 

Avtopoieza je naravni princip samo-proizvajanja, ki je značilen za živi svet. Da, to je notranja harmonija človeka, ki aktivno živo živi in žari v dnevnem zdravju in ustvarjalnem delovanju. Avtopoieza je v nas, ko se rodimo, vendar jo izgubljamo skozi življenje, ker smo enostavno obdani z obilo neživljenjskega materialnega sveta in lastnim egom. Tako postajamo prazni in lačni Ljubezni. Potrebujemo *Ljubezen v Akciji* našega so-delovanja, da se napolnijo naša srca.

Vabljeni Vsi, ki vam je blizu so-ustvarjanje zdrave človeške skupnosti.  To je način, da uspemo revitalizirati sebe in naše so-delovanje. Da, v Avtopoiezi smo našli rešitve, kako razvijati visoko naravno tehnologijo, da bosta Človek in Človečnost zopet pridobila prednost pred vsem ostalim. Da, s tem namenom smo tukaj, da ustvarjamo odnose in da smo samo-zavestni, samo-komunikativni, samo-organizacijski… Da živimo v sožitju in poskusimo revitalizirati človeško skupnost z namenom, da je dobra za vse.

Dr. Tanja Balažic Peček je ženska narave, mama, babica, vedoželjna punčka, raziskovalka življenja in naravnega zdravljenja, raziskovalka Avtopoieze in kvalitativne znanosti, avtorica, predavateljica, volonterka, ustanoviteljica in voditeljica Instituta IAO, skratka ambasadorka Avtopoieze. 

*knjiga bo na voljo za nakup po predavanju

Datum dogodka: torek, 16.4.2019 ob 19:30
Lokacija dogodka: Krajevna knjižnica Janeza Trdine Mengeš

x

Navigacija

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali na vrhu strani IZKLOP RAVNILA.